Λίγα λόγια για την PolyProfil

Βασικοί μας στόχοι, είναι η συμβολή στην ολοκληρωμένη παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών σε ότι αφορά την επιγραφή αλλά και την διαρκή ενημέρωση των επαγγελματιών.

Συνδυάζοντας την εμπειρία και τον επαγγελματισμό με την ευρωπαϊκή αντίληψη, καθιερώσαμε εξειδικευμένα προφίλ αλουμινίου με μεγάλη αποδοχή στον κατασκευαστικό κόσμο. Έχοντας κατακτήσει τους στόχους μας επιτύχαμε την αποτελεσματικότητα των προφίλ μας και προχωρήσαμε στην δημιουργία νέας σειράς προφίλ αλουμινίου.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας που επηρεάζει τον τομέα της επιγραφής απαιτεί πλέον μια αναβαθμισμένη σειρά προφίλ αλουμινίων, αντάξια των μεγάλων απαιτήσεων που έχουν δημιουργηθεί στο κλάδο μας.

Παράλληλα διευρύναμε τη γκάμα του καταλόγου μας, μας με τη διάθεση εξελιγμένων προϊόντων LED, όπως LED Full Color Screens, LED Modules αλλά και πλήρη σειρά προϊόντων Φωτισμού LED για κατασκευή επιγραφών. Έτσι η PolyProfil συνεχίζει την ηγετική της παρουσία στο χώρο των επιγραφών, αναβαθμίζοντας την σειρά των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες της, με την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη τεχνολογία στο χώρο των επιγραφών.

Στο χώρο μας λειτουργεί σύγχρονη έκθεση που παρουσιάζει κατασκευές με όλη την γκάμα των προφίλ και των συνεργασιών τους.

Θα βρείτε εξειδικευμένες και απόλυτα επαγγελματικές κατασκευές που επιτρέπουν στους επαγγελματίες επιγραφοποιούς να ενημερωθούν πληρέστερα για τις τελευταίες εξελίξεις.

Θεωρούμε βέβαιη την επικράτηση των αλουμινίων μας στην αγορά. Γι’αυτό σας καλούμε να μας επισκεφτείτε για να γνωρίσετε την επιχείρηση και τα προϊόντα μας από κοντά.

 

Με εκτίμηση,
Ι. ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΔΗΣ

Η έδρα της PolyProfil βρίσκεται στη Ν. Μαγνησία, Θεσσαλονίκης…

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις, οι οποίες καταλαμβάνουν περίπου 4.500 τμ. Το κτίριο αυτό φιλοξενεί πέρα από το κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας, διαρκή και πλήρη έκθεση με όλα τα προϊόντα μας, τα γραφεία μας καθώς και αποθηκευτικούς και βοηθητικούς χώρους.

Shopping Basket